Skin Bleaching

Skin Bleaching ook wel huid bleken genoemd is razend populair in o.a. streken als India

Body Bleaching is echter al enkele jaren een opkomende rage in Nederland. Veel al getinte, Indiaanse, Hindoestaanse, Marokkaanse en Turkse mannen en vrouwen willen ook heel graag hun kleur van de huid lichter maken.
skin whitener,lichaam bleken,huid bleken,skin bleaching

Waarom dit exact het geval is, wij denken dat het mode is. Tenslotte wil jij toch ook dat jou huid eventueel met het gebruik van een bleek crème er optimaal uitziet.
Tenslotte is het goed voor de dag komen het halve werk.

Skin Fair:

Een mooie huid, staat vaak voor succes, hier hoef je absoluut niet gelovig voor te zijn. Tenslotte is je huid, met name je gezicht her eerste waar iedereen direct oplet.

Door middel van een Skin whitener, waar naast een blekend vermogen ook een hoge ontsmetting factor een belangrijke rol speelt. Zal het bleken van het gelaat direct een positieve invloed hebben op je algehele huid structuur.

Lichaam bleken in het algemeen:

Natuurlijk maakt het niet uit, of je nou spierwit of pekel zwart bent. Echter zit het in de mens om juist het geen te verlangen wat men nog niet bezit.

Gezien het bleken van de huid erg veilig en tegenwoordig ook thuis kan worden gedaan groeit het ook in populariteit. Bestel vandaag discreet en anoniem jou eerste Skin bleaching crème.

whitening skin, huid bleek creme

De oorsprong van Skin whitener:

Ook wij hebben de nodige archieven moeten raadplegen, echter komt het bleken van de huid al enkele duizenden jaren voor. Het is dus absoluut niks om je voor te schamen!

Indien je meer informatie wilt over Body bleaching, Skin fair, Skin whiteners, en bleek crèmes voor de huid. Bekijk gerust de overige artikelen.

22 thoughts on “Skin Bleaching

 1. Skinlight is misschien één van de weinig producten die ook daadwerkelijk werken! Geen dure reclame spots op tv, maar wel een creme waar ik graag voor betaal.

  1. Misschien kun je een ander merk gebruiken? niet ieder merk werkt voor iedereen. Vergelijk het bijvoorbeeld met shampoo, de één is helemaal dol op een bepaald merk, terwijl het voor de ander niks doet. Hopelijk kun je hier iets mee!

   1. Dan is wel een hele goede tip, heb net Skinlight besteld via bol.com Hopelijk werkt dit wel goed en kom ik eindelijk van die bruine vlekken af.

 2. Zelf doe ik ook aan ‘skin bleaching’ Ik ben er altijd heel tevreden over. Ik gebruik het vooral voor mijn oksels en knieholtes om ze zomer proof te maken. En dat werkt heel goed moet ik zeggen.

 3. Ik heb fair and lovely gebruikt wat heel populair is bij ons in India ( zelf ben ik van Indiase afkomst),maar na een week zie ik géén resultaat. Ik wil mijn huid permanent lichter hebben, maar ik wil niet blank worden. Welke crème kan ik gebruiken om permanent lichter te worden? Mijn zussen en ouders weten hier helemaal niets van ( het gaat hun helemaal niets aan ook), dus wil ik dit niet bestellen, maar gewoon kopen in een winkel. Please help!

  1. Hi Soest, ik ben half Indisch en gebruik nu denk ik zo een 4 maanden Skinlight. Daar ben ik wel heel erg over te spreken moet ik zeggen. Mijn nicht gebruikt hetzelfde en bij haar werkt het ook heel goed. Indien je het niet thuis wilt laten bezorgen dan kun je ook aangeven dat je het ergens wilt ophalen.. heb ik ook gedaan. Dat zet je dan geloof ik als opmerking erbij. Via de mail krijg je dan te horen waar en wanneer je het pakket op kunt halen. Hopelijk heb je hier iets aan. Liefs, Diaantje

 4. Sinds kort ben ik overgestapt op Skinlight, werkt tot nu toe gewoon heel goed. Gebruik het voor mijn gezicht, nek, hals en handen. Liefs, Lin

 5. Ik gebruik ook een huid bleek creme, daarnaast gebruik ik ook iedere dag een hoge zonnefactor. Ik denk dat de combinatie voor mij het beste werkt. Voor alle mensen die niet snel resultaat boeken met een soortgelijke creme is het smeren van een zonnebrandcreme denk ik echt een must.

 6. Mijn ouders en overgrootouders hebben in India geleefd, zelf ga ik er zo nu en dan naartoe. Het leeft daar inderdaad echt, in ieder supermarktje kun je wel een huid bleek product vinden. Sommige zien er echt ziekelijk bleek uit, en anderen stralen juist ontzettend. Ik denk dat wanneer je een goede bleekcrème gebruikt het resultaat dan ook heel mooi kan uitpakken. Zelf gebruik ik het echter niet, ben tevreden met mijn kleurtje en kleur ook graag bij wanneer ik de kans krijg.

 7. Mijn naam is Petra en ik heb veel last van grote pigmentvlekken, vooral op mijn onderbenen en bovenarmen, het wordt alweer warmer buiten en ik wil er nu wel eens vanaf komen, zou skinlight whitening treatment hiervoor geschikt zijn?

 8. Ben een vrouw uit Curaçao en woonachtig in rotterdam, is de skin bleaching daar ook ergens te kopen of moet ik het echt online gaan bestellen?

 9. Ben al behoorlijk lange tijd opzoek naar een goede skin whitening, lees veel over skinlight en wil deze heel graag uitproberen. als het goed is krijg ik een verpakking voor m’n verjaardag aankomende dinsdag. Ik houd jullie op de hoogte! X

   1. Tot nu toe heel tevreden. Mijn huid is niet donkerder geworden en lijkt zelfs al iets lichter te worden. Waar wil jij het voor gebruiken Sela??

 10. Wil ook graag aan skin bleaching doen, maar het klinkt voor mijn omgeving altijd zo raar als ik het hier even over wil hebben. Ik ben de enigste uit mijn vriendinnengroep met een kleurtje en dat maakt het soms best wel lastig. Maar goed, gelukkig zijn er genoeg forums waar ik wel even mijn zegje kan doen…

  1. Hier iemand met hetzelfde probleemm, ik ben van Indiase afkomst en vrij donker. Ik merk gewoon dat mannen mij minder aantrekkelijk vinden in de zomer en zelf vind ik het ook mooier om net iets lichter te zijn. Net zoals mijn vriendinnen graag bruin worden in de zomer, word ik liever wat lichter…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *