Pigment/ouderdomsvlekken behandelen

Vlekken op je hand, zo haal je ze weg

Als je ouder wordt krijg je pigment- of ouderdomsvlekken. Deze komen over het algemeen op de meest vervelende plekken en zijn dus voor iedereen zichtbaar, dus ook voor jezelf. En dat wil je niet altijd. Het liefst zijn die vlekken gisteren al verdwenen. Tijd dus om ze weg te halen, maar hoe doe je dat?

Handvlekken verwijderen met citroen

Je zou zelf de keuken in kunnen duiken om een citroen te gaan persen. Het sap smeer je over je handen heen en dit laat je goed intrekken. Ook kun je de citroen met een staafmixer te lijf gaan om er een mooie pulp van te maken. Dit smeer je over de huid uit en dat laat je 30 minuten zitten. Let er wel op dat er niets op je kleren komt, aangezien de zuren die in de citroen zitten een blekend effect hebben, dus ook op je kleding. Na 30 minuten spoel je het af en dit herhaal je iedere dag, 16 weken lang. Zorg er wel voor dat je een crème op je handen smeert die de huid van vocht voorziet, aangezien citroen ook het vocht uit de huid trekt. Niet de snelste methode, maar effectief is het wel.


250 Banner

Pigmentvlekken van je handen met crème verwijderen

Ja kan het dan zo simpel zijn? Een crème op de handen smeren om de donkere vlekken weg te halen? Ja, zo simpel kan het zijn. Natuurlijk is het niet één keer smeren en je bent er vanaf, je moet wel een week of 4-6 smeren voordat je resultaat ziet. Maar dan heb je ook heel mooi resultaat. En er wordt geen vocht uit je huid gehaald en hij wordt er zelfs sterker van. De huid is meteen beschermd en je vlekken, die zijn helemaal weg. Je hoeft dit middel maar heel dun aan te brengen, maar dikker mag ook. Je kunt zelf bepalen wanneer de huid in licht genoeg is. Daarna is het gewoon een kwestie van bijsmeren en je bent helemaal klaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *