Naar een kliniek gaan voor een lichtere egale huid

je huid lichter maken, huid lichter maken, creme voor lichtere huid, skinlight

Je huid in een kliniek lichter laten maken

In Nederland zijn er verschillende klinieken waar je de huid lichter kunt laten maken. Je gehele huid is mogelijk, maar ook op lokale plekken, zoals oksels of de anus (wat een enorme trend is, vooral tijdens de zomermaanden) kunnen lichter worden gemaakt.

Je huid in een kliniek laten bleken

Als bepaalde plekken op je lichaam lichter wilt maken, dan kun je dit door een professional laten doen. Hiervoor zijn er verschillende klinieken in Nederland te vinden. Aangezien het huid bleken vooral in de grotere steden enorm populair is, zal je ze daar zeker aantreffen.

Consult voordat je huid gebleekt gaat worden

Als je een afspraak bij een kliniek hebt gemaakt, gaan ze niet meteen met je aan de slag. Eerst krijg je een consult. Tijdens dit gesprek wordt je alles haarfijn uitgelegd. De eventuele risico’s die je kunt lopen, de nawerkingen van de behandeling en uiteraard hoe de behandeling in zijn werk gaat. Ook zal je te horen krijgen wat voor behandeling het beste bij je past en worden er foto’s van het gebied dat je wilt laten behandelen gemaakt.

Behandeling voor lichtere huid in kliniek

Als je bijvoorbeeld kleine pigmentvlekjes van het gezicht wilt laten verwijderen, dan zal deze behandeling zo ongeveer 30 minuten duren. Over het algemeen heb je twee tot drie behandelingen nodig. Een van de behandelingen is met laser, bijvoorbeeld een Elite MPX met een specifieke IPL (Intense Pulsed Light)  of een Alexandrite laser, die uitermate geschikt is voor het behandelen van pigmentatie. Na een aantal behandelingen zal de pigmentatie een heel stuk afnemen en zo goed als niet meer zichtbaar zijn.

De huid bleken in een kliniek is behoorlijk te doen, maar houd er wel rekening mee dat er wel een prijskaartje aan hangt. Daarentegen wordt je dan wel bijzonder goed behandeld en zal er ook voldoende nazorg zijn.

6 thoughts on “Naar een kliniek gaan voor een lichtere egale huid

  1. Ik zou ook graag willen weten waar ik terecht kan! Omgeving Zuid Holland.. aub, wie kan mij helpen. Heb gegoogle maar kom gewoon niet verder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *