Een mooie huid krijgen – 6 do’s die je kunnen helpen

Een mooie huid krijgen, soms lijkt het een onmogelijke taak. Er is altijd wel iets met je huid, of je hebt een droge plek, of je hebt ergens een puist. Toch is het niet onmogelijk om een mooie huid te hebben, je moet er alleen wel actief mee bezig zijn. Hoe doe je dit dan? Daar hebben wij 6 tips voor

Smeer elke dag zonnecrème

Je weet het misschien niet, maar uv-straling is er altijd, zelfs als de wolken voor de zon zitten. En uv-straling is allesbehalve goed voor de huid, het beschadigt de huid waardoor je eerder rimpels krijgt, bovendien kun je er huidkanker van krijgen. Als je jouw huid er langer goed uit wilt laten zien en een egale huid wilt zal je dus elke dag zonnebrand moeten smeren.

Skinlight whitening Treatment voor een mooie huid zonder pigmentvlekken

Exfolieer jouw huid eens per week

Om jouw dode huidcellen te verwijderen en een meer stralende huid te krijgen en jouw huid er instant jonger uitziet. Je kunt voor weinig geld een exfoliant kopen bij de drogist, maar je kunt er ook simpel zelf een maken. Zo kun je honing en suiker combineren voor een simpele scrub voor jouw gezicht.

Breng hierna meteen een gezichtsmasker

Als je jouw huid dan gescrubd hebt kun je hierna direct een gezichtsmasker aanbrengen, wel is het belangrijke dat je om een mooie huid te krijgen een gezichtsmasker voor jouw huidtype kiest. Je kunt maskers kopen voor bijvoorbeeld een vette huid, een droge huid of speciaal voor acné. Ook kun je natuurlijk zelf een gezichtsmasker maken, op internet vind je veel recepten voor verschillende huidtypes.

Zit niet te veel aan je gezicht

Als je last hebt van acné of andere onzuiverheden dan is het laatste dat je wilt dingen aan jouw gezicht zitten. Op die manier verspreid je namelijk de bacteriën over jouw gezicht waar je uiteindelijk alleen maar meer acné van krijgt.

Vergeet je huid niet te hydrateren

Je wilt zowel in de ochtend als in de avond na het reinigen van jouw gezicht een moisturiser opsmeren, hierdoor krijg je minder snel van rimpels en krijg je dus een mooie huid. Het laat de huid meer stralen en hij wordt soepeler

Pigmentvlekken verwijderen voor een egale huid
Last van pigmentvlekken in het gezicht? onze formule helpt je daar met gemak van af. Ook geschikt voor de donkere huidskleur.

Reinig je gezicht tweemaal per dag

Deze tip noemden we net al een beetje, maar je moet jouw gezicht in de ochtend en in de avond reinigen, op die manier haal je eventuele make-up van je gezicht af maar ook de viezigheid die zich door de dag heen op jouw huid verzamelt.

Wanneer je alle bovenstaande tips volgt zal je een mooie huid krijgen en bovendien een egale huid. De tips zijn redelijk simpel, maar wel essentieel om een mooie huid te hebben. Je moet er een gewoonte van maken en dan komt het vanzelf goed.

3 thoughts on “Een mooie huid krijgen – 6 do’s die je kunnen helpen

  1. Bedankt voor de tips! Eindelijk wordt er eens duidelijk in een artikel vermeld wat je nou wel en niet moet doen. Helaas heb ik nogal wat slechte eigenschappen wat betreft de verzorging van mijn huid. Ik ga er mee aan de slag!

  2. Goed reinigen is inderdaad een must.Wanneer ik het een keertje vergeet krijg ik de volgende dag meteen al pukkels en oneffenheden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *