Maak Je Huid Lichter En Raak Ongewenste Vlekjes Kwijt

Bleken van de huid om zo lichter te worden, pigmentvlekken te laten verdwijnen of om af te komen van ouderdomsvlekken. Het is zeker mogelijk maar ga wel altijd voorzichtig en zorgvuldig te werk!

 

Mijn huid is te donker geworden door het zonnen

Sommige vrouwen en/of mannen worden snel bruin. Dit komt doordat zij veel Melanine in de huid hebben zitten die zorgt voor een snelle bruine teint, de kans is dan groot dat je te bruin wordt bijvoorbeeld door twee weken vakantie in India. Om dit te voorkomen is het aan te raden om een zeer hoge zonnefactor te gebruiken ook als je niet snel verbrand, kies voor een factor met spf 30 of hoger. Draag een hoed of pet en bedek de gedeeltes die je niet verkleurd wilt hebben. Is het je toch overkomen en wil je hier van af dan bied Skinlight misschien een oplossing.

Deze crème is speciaal ontwikkeld om de huid gelijkmatig in korte tijd lichter te maken, hou er wel rekening mee dat het verstandig kan zijn om eerst eens met de huisarts of familie te praten voordat je zo’n grote stap zet. Het voordeel is wel dat Skinlight een gewaardeerd effectief middel is die hoog staat aangeschreven en dus zeker een aanrader.

Pigmentvlekken verwijderen

Ieder mens heeft pigmentvlekken, of dit nou moedervlekken zijn of iets anders op een gegeven moment merk je ineens op dat je een spot hebt. Hecht niet te veel waarde aan pigmentvlekken, niemand zal daar verder op letten en het is dus heel normaal. Als je er erg mee zit dan kun je dit het beste eens met familie of vrienden bespreken of als je het niet vertrouwd dan de huisarts raadplegen. Zitten de vlekjes je erg dwars dan kun je er altijd voor kiezen om deze weg te laten halen of te verbleken.

De makkelijkste en snelste manier is om deze te bleken met een gewaardeerd en betrouwbaar bleek middel zoals die van Skinlight, zoals hierboven ook al beschreven is de crème van Skinlight erg fijn in gebruik, is deze betrouwbaar en zal deze op korte termijn resultaat bieden. Voor meer informatie over dit product klik dan hier.

Maak Je Huid Lichter
Behandel je onzuivere huid met een whitening crème die gericht is op het verlichten van pigment.

Ouderdomsvlekken verwijderen

Ouderdomsvlekken ontstaan, u raadt het al door ouderdom en door het stofje Melanine. Melanine is een natuurlijke stof die vrij komt wanneer er zonlicht op de huid schijnt. Het is een beschermde stof die verbranden tegen gaat en die een mooie bruine teint geeft. Door het ouder worden kunnen er vlekken ontstaan. Deze ouderdomsvlekken komen het meest voor op hals, gezicht, handen en armen omdat deze het meest onbeschermd in de zon komen.

Het is zeker aangeraden om voordat u het huis uit gaat u een dagcrème of iets anders opsmeert waar een spf factor inzit die u beschermt tegen uv straling. Ook na de behandeling met bijvoorbeeld Skinlight gel is het ten zeerste aan te raden om altijd een zonnefactor op te smeren. De pigmentvlekken zijn effectief te vervagen door het gebruikt van Skinlight en deze bied binnen enkele weken een blijvend resultaat.

4 thoughts on “Maak Je Huid Lichter En Raak Ongewenste Vlekjes Kwijt

  1. Heb zelf al een aantal jaar last van pigment in het gezicht. Dit product kwam dus echt heel goed uit voor mij. Zeker aan te raden

  2. Helpt deze crwme en tabket ook als je vitiligo hebt om je huid in zn geheel te bleken?ik ben een halfbloed

    1. Hallo Korstanje, je geeft aan dat je last hebt van Vitiligo (huid ontkleuring dan zou ik de capsule vorm overslaan en gaan voor de crème variant gezien je deze heel precies kan aanbrengen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *