Indiase huid bleken

De Indiase huid bleken

Vrouwen van Indiase afkomst willen, zo blijkt uit verschillende onderzoeken, heel graag hun huid laten bleken, of in ieder geval de wat donkere plekken van een iets wat lichtere tint voorzien. Het is in Europa, met name in Nederland en België, razend in trek. maar je huid laten bleken, waar kun je dat nou laten doen?

De Indiase huid bleken - mooie lichte huid indiase vrouw, huid bleken sterwit skin india

Huid bleken via een kliniek

Je kunt ervoor kiezen om je huid via een kliniek bleker te maken.  Hier gaan ze vaak te werk met een laser. De prijzen die er hier voor het bleken van de huid gerekend worden zijn behoorlijk hoog. Het resultaat huid bleken is wel heel goed, alleen je moet voor jezelf kijken of je het echt de moeite waard vindt om hier veel geld aan uit te geven, aangezien er ook andere, goedwerkende en goedkopere manieren zijn om de huid te laten bleken, met goed resultaat.

Thuis de huid bleken

Als je ervoor kiest om de huid thuis te gaan bleken, dan kan dit natuurlijk. De crèmes die je hiervoor kunt kopen hebben zijn Europees goedgekeurd. Er zijn strenge Europese eisen waaraan dit soort middelen en producten aan moeten voldoen, anders mogen ze in Europa niet verkocht worden. Zo zijn er middelen met chemische substanties, maar ook producten die op natuurlijke basis gemaakt zijn. Ze werken allemaal erg goed en de resultaten zijn soms zelfs verbluffend te noemen, helemaal bij een donkere huid, zoals die bij mensen van  Indiase afkomst. De huid bleken prijzen zijn vele malen lager dan bij een kliniek, dus haalbaar voor een veel groter publiek. Ons advies Bestel Skinlight Whitening creme

Huid laten bleken in beauty- of waxsalon

Dan is er ook nog de optie om de huid veilig – net als bij de andere opties – te bleken en dat is in een beautysalon of waxsalon. Hier gaan ze vaak met een crème in de weer, maar ook is het mogelijk de huid te laten peelen. Hierbij brengt met een masker bij je aan, waardoor alle dode huidcellen los zullen laten. Dit kan behoorlijk gevoelig zijn en de huid zal een relatief lange tijd rood gekleurd zijn, helemaal in vergelijk met het thuis bleken van de Indiase of andere donkere huid. De prijzen hier zijn niet laag, maar ook niet zo dusdanig hoog dat het niet te doen is. Als je een keertje wat geld over zou hebben, kun je voor deze optie kiezen. Het is überhaupt veel goedkoper dan wanneer je het in een kliniek laat doen. Ieder van deze manieren zijn bijzonder goed.

Fair Skin India - De Indiase en Hindoestaanse huid bleken op een veilige manier.

Fair Skin India – De Indiase en Hindoestaanse huid bleken op een veilige manier.

Het is van belang dat je naar je eigen portemonnee kijkt, naar hoeveel je er voor over wilt hebben om het te laten doen, want als je naar een kliniek gaat, moet je al gauw reizen, maar ook eerst uitzoeken welke kliniek het beste bij je past. En heb je geen  salon in de buurt zitten, dan moet je ook weer op zoek gaan. Het snel huid bleken van de huid klinkt dus een heel stuk aantrekkelijker.  Als je hiervoor kiest, er zijn een heleboel reviews over het huid bleken te vinden.

Wacht niet langer, een Fair skin is binnen handbereik, Bestel Skinlight Crème voor een mooiere huid.

12 thoughts on “Indiase huid bleken

 1. ”Je kunt ervoor kiezen om je huid via een kliniek bleker te maken. Hier gaan ze vaak te werk met een laser. De prijzen die er hier voor het bleken van de huid gerekend worden zijn behoorlijk hoog. Het resultaat huid bleken is wel heel goed, alleen je moet voor jezelf kijken of je het echt de moeite waard vindt om hier veel geld aan uit te geven, aangezien er ook andere, goedwerkende en goedkopere manieren zijn om de huid te laten bleken, met goed resultaat”

  Ten eerste ‘huidbleken’ wordt niet met een Laser gedaan. Dit is ten strengste afgeraden! Huidbleken met een middel is dat verantwoordelijk? Ik ben ook benieuwd of er ook bij wordt verteld wat het met de huid precies doet en waarom je bijvoorbeeld met een bleek middel niet in de zon mag komen en ook totaal niet geschikt is voor de donkere huid! Laat mensen informeren door ervaren deskundigen en niet zomaar een middel laten kopen.
  Het is van belang dat je goed geholpen wordt met de juiste advies! Anders ben je verder van huis en dan had je wel liever een wat duurdere behandeling genomen of verder gereisd naar een Pratijk.

  1. De Skiwhtening pillen werken zeer effectief. Een grote groep mensen die met name groter delen van het lichaam willen verlichten gebruiken het massaal. Echt een aanrader.

   1. Hi,
    Ik koop ze vanuit Azië en helaas zijn ze zeer prijzig. Per potje zit er zo uit mijn hoofd 30 of 60 pilletjes. Deze neem je na eten samen met vitamine C, om de werking te versterken.

    Als je interesse hebt: mrgreen@hotmail.nl

 2. ik wil heel graag van mij donkere vlekken op mij gezicht vanaf.
  is er iets aan te doen, zo ja welk bleek zalf raad u aan.

 3. Hallo, ik ben op zoek naar een middel die van binnenuit de huid bleekt/ lichter maakt.

  Wie kan mij een goede tip geven liefst mensen met ervaring met een product.

 4. Beste produkten om de donkere huid blijvend te bleken is toch wel om dergelijke cremes te blijven gebruiken. Zie het als een beauty ritueel om de huid blijvend te verzorgen. Net zoals je dagelijks een dagcreme aanbrengt of make-up gebruikt.

 5. Dit is een van de zoveelste artikelen die het over klinieken heeft, maar heb je een naam misschien? Ik zoek zo vaak online naar plastische chirurgie en klinieken waar je je huid kan laten bleken, maar vind niks in Nederland (online), alleen in andere landen. Heeft iemand ervaring hiermee of een idee waar dit kan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *