Huid bleken

Wanneer je een kleurverschil op je huid van donker naar licht hebt dan kan dat raar ogen. Meestal wil je daar graag iets aan doen, maar de vraag is altijd, wat dan precies? Tegenwoordig kun je door middel van een huidvriendelijke bleekcrème dergelijke kleurverschillen recht trekken. De donkere gedeeltes behandel je dan met deze crème waardoor de huid weer mooi en egaal wordt. Hier lies je welke behandelmethodes er nog meer zijn, en welke crèmes ik aanbeveel.

Wat zijn goede huid bleken crèmes?

Goede crèmes voldoen altijd aan een paar standaard eisen. Wanneer dit niet het geval is dan heb je meestal te maken met een niet goed werkende crème, of een crème die de huid beschadigd. Houd er rekening mee dat een bleekcrème altijd voldoet aan de volgende basisvoorwaarden:

 • PH-neutraal: het is belangrijk dat de crème PH-neutraal is zodat deze overal op het lichaam gebruikt kan worden. Ook is de crème dan geschikt voor ieder type huid.
 • Parfumvrij: het is belangrijk dat de bleekcrème parfumvrij is zodat deze niet gaat irriteren. Parfum droogt de huid uit en zorgt voor rare pigmentatie wanneer je hiermee de zon in gaat.
 • Natuurlijke ingrediënten: Het is voor de huid vaak beter wanneer de bleekcrème voor een groot deel uit natuurlijke ingrediënten bestaat.
 • Nederlandse producent: wanneer je kiest voor een Nederlandse makers die het product ook daadwerkelijk in Nederland ontwikkeld hebben, dan kun je zeker van zijn dat er gebruik is gemaakt van goede kwalitatieve en duurzame ingrediënten.
huid bleken
Huid bleken met Skinlight whitening treatment

Waar kan ik huid bleek crèmes kopen?

Tegenwoordig kun je echt goede huidbleek crèmes alleen nog maar via het internet kopen of bij aangesloten beauty salons. Goede crèmes waarmee je de huid daadwerkelijk kunt bleken zijn de volgende:

 1. Skinlight whitening treatment: dit merk is op Nederlandse bodem gemaakt, PH-neutraal en parfumvrij. Ook bestaat de crème voor een groot deel uit natuurlijke maar krachtige ingrediënten. Skinlight heeft vele goede beoordelingen en kent vele gebruikers. De formule van Skinlight zorgt ervoor dat donker pigment lichter wordt. Je kunt de crème voor heel veel huidkwalen inzetten waarbij pigmentatie en pigmentophopingen een rol spelen. Je kunt Skinlight bestellen op Bol.com en via hun webshop zelf.
 2. Paula’s Choice: de crèmes van dit merk richten zich voornamelijk op huid egalisatie. De crèmes zijn niet echte bleekcrèmes, maar kunnen pigmentvlekjes wel vervagen. De ingrediënten van de crèmes van Paulas Choice zijn hoogwaardig en van natuurlijke oorsprong.

4 thoughts on “Huid bleken

 1. Ik heb gemerkt dat wanneer je een hele milde bleekcrème gebruikt deze uiteindelijk wel echt de beste is. Het resultaat duurt vaak iets langer, maar deze mag er dan ook zeker wel wezen.

 2. Voor mij voldoet een goede huid bleek creme wanneer deze parfumvrij en ph neutraal is, voor mij geldt hoe milder hoe beter. Het resultaat duurt dan wel vaak iets langer, maar je hebt tenminste wel een mooi en vooral egaal eindresultaat.

 3. Ben een skinlight gebruiker en voor mij werkt deze crème echt heel goed. Gebruik het voor donkere kringen, pigmentvlekjes en voor donkere lijnen in mijn nek. Ben van Indische afkomst en daar komen donkere lijnen en kringen veel voor.

 4. Beste. Ik heb een probleem met het zetten van PMU. Deze is veel te donker uitgevallen en weg laten laseren wil ik niet. Kan ik deze creme hiervoor gebruiken zodat mijn wenkbrauwen lichter worden. Ik loop nu met twee tatoos boven mijn ogen. Het is geen gezicht.
  M.V.gr Juliette…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *