Huid bleken | ga huidverkleuringen en pigmentvlekken tegen!

Het bleken van de huid, tips en tricks om dit mogelijk te maken

Denk u er over na om u huid te bleken, dan bent u zeker niet de enige! Het is tegenwoordig namelijk heel gewoon geworden om de huid te bleken of donkere plekjes te laten verdwijnen. Er zijn op dit moment heel veel middeltjes beschikbaar maar niet alles werkt even goed! Let er altijd goed op dat als u heeft besloten om dit te gaan doen, dat u kiest voor een betrouwbaar merk met vele positieve reacties van vrouwen of mannen die het product gebruikt hebben.Hieronder vertel ik over hoe het bleken van de huid werkt, welke lichaamsdelen het meest worden gebleekt en de verschillende soorten producten die verkrijgbaar zijn van het merk Skinlight.

Hoe werkt het?

Er zijn vele crèmes die je kunt gebruiken om de huid lichter te maken, deze bevatten een enzym die tyrosine blokkeert. Dit zorgt voor het stopzetten van de vorming van melanine in de huid die voor de huidskleur, sproeten, moedervlekken en haarkleur zorgt. Let er wel op dat melanine in de huid hoort, zij beschermt jou namelijk tegen UV-straling! Een bleek product wordt vaak gebruikt op plekken die verkleurd zijn, dit gebeurt vaak bij de anus, vagina en oksels maar ook in de knieholtes en zelfs op het gezicht,  dit worden ook wel pigmentvlekken genoemd. Deze verkleuring kan ontstaan door verkeerd zonnen en veroudering.

Hoe lang duurt het voor de resultaten van het gebruik van Skinlight zichtbaar zijn?

De resultaten zijn al in 2 tot 4 weken zichtbaar met de whitening creme. Skinlight is een gewaardeerd merk dat al door veel vrouwen gebruikt wordt. Het is al vele jaren op de markt en het heeft zich ook zeker moeten bewijzen, door het vele gebruik van mannen en vrouwen die erg positief waren over deze bleek crème heeft het zich ontwikkeld naar een betrouwbaar product dat door heel veel mensen met huidverkleuringen gebruikt wordt.

De crème kan ook voor het gehele lichaam gebruikt worden, dit gebeurd vooral in landen als India en China, dit raad ik echter niet aan omdat je bent zoals je bent! Gebruik het alleen als een huidverkleuring je in de weg zit, dit kan onder je oksels zijn. Een schoonheidsideaal dat zich de laatste jaren ontwikkeld heeft is het bleken van de anus, vrouwen doen dit tegenwoordig massaal en men spreekt dan ook over een zekere trend, zit de kleur van je anus je in de weg? Laat het dan gerust bleken zodat de huidskleur uiteindelijk aansluit op de natuurlijke kleur van je huid.

donkere huid, donkere huid bleken, huid lichter maken

Donkere plekjes of pigmentvlekken op een natuurlijke wijzen tegen gaan

Om huidverkleuringen tegen te gaan is het belangrijk om je altijd goed in te smeren met een zonnefactor, zelfs als het buiten bewolkt is. Er zijn tegenwoordig genoeg dagcrèmes die een zonnefactor bevatten maar u kunt natuurlijk ook een andere crème kiezen zolang die maar spf bevat. Heeft u last van pigmentvlekken maar bent u er niet aan toe om over te stappen op een serieus middel? gebruik dan eens Citroen, dit is de meest effectieve van alle huismiddeltjes. Door het fruitzuur wordt de bovenste laag van de verkleuring er af gehaald en door dit regelmatig (zo’n acht weken, twee keer per dag) te gebruiken zult u zien dat de verkleuring lichter wordt. Ik kan niet garanderen dat de pigmentvlekken ook echt verdwijnen want dan raad ik eerder een effectief product van Skinlight whitening treatment aan.

Klik hier om Skinlight te bestellen

 

1 thought on “Huid bleken | ga huidverkleuringen en pigmentvlekken tegen!

  1. Mijn oksels waren heel donker geworden en ik heb dit product besteld, met de veronderstelling dat .daarna kan ik weer mouwloze kleding dragen. Nadat ik 2 maanden heb gebruikt zag ik eindelijk resultaat. Ik ben daarom heel blij dat ik dit product heb geprobeerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *