Een lichtere huid realiseer je zo!

Hoe krijg je een lichtere huid?

Soms heb je vervelende bruine vlekjes op je gezicht, op je handen of op andere plekken. Dit komt meestal door de zon en doordat je jezelf niet goed tegen het zonlicht hebt beschermd. Dit kan natuurlijk altijd gebeuren. Maar die plekjes in je gezicht doen veel met je  zelfbeeld, je zelfvertrouwen. Zou je hier niet graag iets aan doen? Natuurlijk! Gelukkig zijn er verschillende manieren om dit te behandelen.

donkere huid, donkere huid bleken, huid lichter maken

Met crème donkere huid lichter maken

Er is speciale crème die een blekende eigenschap heeft die je op die vervelende plekjes kunt smeren. Je brengt het heel eenvoudig en dun aan en doet dit tweemaal daags. Gewoon even een routine inbouwen: in de ochtend en in de avond voor het slapen gaan even dun insmeren en je bent klaar. Na 4 tot 6 weken begin je al resultaat te zien en aangezien er steeds meer van dit soort producten komen die met natuurlijke ingrediënten zijn samengesteld, hoef je je om de conditie van je huid geen zorgen te maken. Zo kun je op een onschuldige en goed werkende wijze de donkere huid lichter maken.

Donkere huid lichter maken met citroen

Ja, het is een huishoudelijk middeltje, maar het werkt wel. De zuren in de citroen hebben een blekende eigenschap. Je brengt de sap heel eenvoudig op de huid aan en wel op de volgende wijze: Je neemt een oude plantenspuit of spuitfles en doet er citroensap in en vervolgens evenveel water. Je spuit het op de huid, waarbij je uitkijkt voor wondjes, want dat kan door het zuur in de citroen pijnlijk aanvoelen. Ook kun je het inwrijven, wat de donkere plekjes op de huid ook lichter zal maken. Let er in ieder geval wel goed op dat je het naderhand goed afspoelt en  eventueel een vocht inbrengende crème smeert, omdat de huid anders uit kan drogen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *