Handvlekken behandeling

Donkere handvlekken behandelen

Naarmate je ouder wordt krijg je steeds meer pigment- of ouderdomsvlekken. Deze vormen zich in het gezicht, op de rug of voorkant van het lichaam, maar ook op de handen. Dit zijn uiterst vervelende kwaaltjes waar je het liefst geen last van wil hebben. Je wilt er dus iets aan laten doen. Handvlekken bleken is een hele populaire methode geworden waar heel veel mensen al baat bij gehad hebben. Het is een toegankelijke methode, niet duur en ook nog eens zeer effectief. Hieronder de beste geteste handvlekken crèmes op een rijtje.

donkere vlekken gezicht

donkere vlekken op de huid

Of nog liever, als het even zou kunnen, zelf iets aan de kwalijke vlekjes op je handpalm of op de rug van je hand doen. Gelukkig zijn er producten op de markt waarmee je de handen eenvoudig kunt bleken. Je hoeft dus niet naar een schoonheidsspecialist of peperdure kliniek te gaan om er iets aan te laten doen.

Pigmentcrème tegen handvlekken

Er zijn verschillende producten die je handen kunnen bleken en die het pigment op de handen dus ook weer in balans kunnen brengen. Er zijn duurdere, bekendere merken, maar ook (nu nog) minder bekende merken die hard aan de weg aan het timmeren zijn om de markt op positieve wijze over te nemen.

Zo is er de Dior BB crème, die we allemaal wel eens op de televisie of op het internet voorbij hebben zien komen. Op zich een mooi product, alleen betaal je hierbij ook vaak voor de naam en niet voor de daadwerkelijke resultaten. Je wilt tenslotte van de donkere handvlekken af door ze te bleken.  Deze crème van Dior is natuurlijk bijzonder mooi, maar het maakt de huid alleen lichter door de donkere plekken op de ouder wordende huid te camoufleren.  Het werkt eerder als een soort dagcrème dan dat het als bleekmiddel voor de donkere plekken op je handen werkt.

zwarte vlekken op de huid verwijderen
zwarte vlekken op de huid verwijderen

Skinlight whitening treatment

Daarvoor is een product als Skinlight, wat op natuurlijke basis is samengesteld en dus geen enkele chemische toepassingen heeft ondergaan, vele malen beter. Deze crème kun je tweemaal daags op de pigment plekken op de hand(en) aanbrengen en na een aantal weken zie je al een daadwerkelijk resultaat. Het is niet gecamoufleerd, maar daadwerkelijk lichter geworden door een natuurlijke en milieu vriendelijke manier van bleken. Handvlekken bleken

Pigmentvlekken verwijderen / donkere vlekken op de handen

Het zeer bekende merk Chanel heeft een zelf bruiner op de markt gebracht, waarmee je ook niets anders doet dan camoufleren. Let wel, deze producten zijn van uiterst hoogstaande kwaliteit en doen waar ze voor bedoeld zijn, alleen nogmaals, bleker maken is het niet. Het in Nederland ontwikkelde Skinlight daarentegen. Het maakt de huid bleker. En na  het behandelen heb je geen last van je huid en lijkt de huid zelfs soepeler, jonger. En daar zit je op te wachten. Vaarwel vlekjes op handpalm en welkom jonger aanvoelende huid. Handvlekken bleken.

Beste geteste handvlekken crème

Nu deze producten naast elkaar zijn gezet is het al snel duidelijk dat als je de ouder wordende huid sterker en bleker wilt maken, je dus echt voor een product zoals Skinlight zal moeten gaan. Skinlight Creme is voor iedere huidskleur en huidsoort te gebruiken en zorgen ervoor dat je je voor die donkere vlekken op je ouder geworden huid niet langer hoeft te schamen, omdat die plekken door goede behandeling duidelijk tot het verleden zullen behoren, zoals het hoort. Handvlekken bleken is dus heel erg gemakkelijk en effectief. Ga er vandaag nog mee aan de slag en deel je ervaringen hieronder.

1 thought on “Handvlekken behandeling

  1. Ook ik heb bruine vlekken op mijn handen, oftewel ouderdomsvlekken. Heb eigenlijk een hekel aan dat woord, maar goed wat doe je er aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *