Pigmentvlekken verwijderen

pigmentvlekken bleken, pigmentvlekken camoufleren

Pigmentvlekken verwijderen – Welkom op deze informatieve website betreft het voorkomen, genezen de verwijdering van pigmentvlekken. Natuurlijk zijn pigmentvlekken uiterst vervelend. Je wilt er natuurlijk zo vlug mogelijk van af zijn. Er zijn inderdaad een aantal goede mogelijkheden om pigmentvlekken snel te verwijderen. Je hebt verschillende methodes van aanpak namelijk Crème / Gel achtig of het verwijderen van de pigment vlek door middel van Laseren.

Voorkomen is beter dan genezen, daarom is het belangrijk dat je jezelf niet teveel blootstelt aan UV schadelijk zonlicht. Tevens is het van absoluut belang om je goed in te meren, waarbij je de handen, armen en gezicht absoluut niet moeten overslaan. Zeker gezien de meeste pigmentvlekken die ook nog eens als vervelendste worden ervaren in deze gebieden komen.

Huis, tuin en keukenmiddeltjes

Geen zin in een crème of dure laser behandeling, de huis tuin en keuken middeltjes kunnen je ook mogelijk deels helpen. Wil je echter snel resultaat en niet de hoofdprijs betalen, dan is

Voor het verwijderen van pigment vlekken zijn er een aantal huis tuin en keuken middeltjes. Deze middeltjes doen bijna allemaal hun werk door fruitzuren. Wil je echter een sneller resultaat dan is een pigment blekende crème de beste keuze.

Pigment vlekken toch op een natuurlijk manier behandelen

De Citroen pigment bleek methode:

Citroen masker maken

 Door het 2 maals daags aanbrengen van het citroen zuur op je pigmentvlekken, Peel je de hoorn laag van je huid af, over het algemeen zul je een redelijk resultaat boeken in ongeveer 8 weken. Deze methode kan echter irritaties aan de huid opleveren, dan zul je als nog over moeten stappen op de blekende creme over laser methode.

Grootmoeders pigmentbleek methode met Karnemelk
Karnemelk bevat ook een zekere mate van zuring, hierdoor werkt het exact zoals de Citroen methode, wel is Karne melk een stuk lichter gezuurt, waardoor het bijna geen huidirritaties op zal wekken. Door de mindere zuur graad, is deze methode wel minder effectief.

Pigment vlekken verwijderen met een crème
Misschien wel de populairste methode van allemaal. Je brengt elke dag de pigment verminderende crème aan op de probleem gebieden. Deze crème is gemaakt om langdurig te gebruiken met een zo hoog mogelijke succes rate. Daarom is deze crème in onze optiek echt de beste methode om al uw ongewenste pigment vlekken succesvol te verminderen en of minder zichtbaar te maken. Natuurlijk zijn er wel meerdere creme’s beschikbaar hieronder alle creme’s die door onze bezoekers veel al zijn geprezen. Prijs, kwaliteit en resultaat waren hierbij de belangrijkste factoren.

Skinlight Whitening creme

Skinlight is een product speciaal gemaakt om zelfs op gevoelige plekken zoals in de hals, armen, rug en gezicht in te zetten om de huid, huidvlekken en pigment vlekken definitief te verminderen. De sterk ontsmettende werking, de cel vernieuwende stimulatie en de licht verblekende werking pakt het probleem gebied erg vakkundig en gericht aan. Vandaag online besteld is morgen meestal al in huis

Skinlight (original)

Al jaren voordat de talrijke crèmes op de markt kwamen die allemaal beweerden dat zij jou van je huid en pigment vlekken af konden helpen, had Skinlight zijn naam al in Amerika en Azië gevestigd. Mede omdat zij niet over zijn gegaan op alle tv reclames en niet in de schappen staan van de grootste drogisterijen, hebben zij de kwaliteit van het product hoog kunnen houden, waardoor een eventuele schap concurrentie waarbij het verbloemen van dergelijke producten ook nooit aan de orde is gekomen. Dit product kun je echt heel je lichaam mee bleken. Het is dus ook veilig te gebruiken op de Oksels, knieholtes en voor de intieme zones. Dit product wordt zeer discreet en anoniem verzonden.

Probeer ook uit met 5 euro korting. Let op: de actie is beperkt geldig!
Probeer ook uit met 5 euro korting. Let op: de actie is beperkt geldig!

Pigment vlekken verwijderen met pigment laseren

Natuurlijk is de verwijdering van pigment vlekken middels de laser de snelste methode. Maar is het wel voor iedereen betaalbaar? Indien je kiest voor de verwijdering van pigment vlekken met laser belichting dan wordt je huid constant heel kort aan de laser bloot gesteld. Dit voelt als of iemand in je huid knijpt. Kort na de behandeling ontstaat er een korstje op de huid, na ongeveer 1 week valt deze eraf, waarna er een schone roze huid onder tevoorschijn komt. Deze roze huid zal inclusief de pigment vlek na ongeveer 14 dagen verdwenen zijn. Opgelost!.

Natuurlijk kan de verwijdering ook veel meer laser sessies nodig hebben, het ligt maar net aan de ernst van de pigmentvlekken in kwestie. Zoals al reeds gemeld, kan een laser sessie behoorlijk wat geld kosten. Wij willen je vooral op het hart drukken, doe onderzoek naar de laser kliniek, je hebt het namelijk wel over je huid. Ons advies is daarom ook om voor de crème oplossing te gaan, hierbij gebruik je een product die speciaal gemaakt is voor de huid, met een hoge succes rate. Bestel Skinlight vandaag.

31 thoughts on “Pigmentvlekken verwijderen

  1. Hoi Fadma bedankt voor je reactie. Om je echt goed van advies te voorzien is erg lastig omdat ik niet veel van je weet. Echter zijn er genoeg oplossingen die ervoor kunnen zorgen dat donkere pigmentvlekjes vervaagd kunnen worden. In heel veel dagcremes van bekende merken zit tegenwoordig ‘bleach’ dat de huid egaal maakt. Wil je echter sneller en beter resultaat dan kan ik je Skinlight aanraden. Ik hoop dat je hier iets aan hebt. Heel veel succes!

  2. Hoi Fadma, zeker wanneer je al een langere periode last hebt van pigmentvlekken maakt het product enorm effectief. Het maakt de pigmentvlekken namelijk lichter waardoor ze week na week minder op gaan vallen.

 1. Hoi!

  Mijn naam is Geena, ik heb al heel me leven lang eczeem. Ik krijg vaak eczeem reme’tjes sommige maakte me huid heel dun zodat de donkere vlek erboven verminderde alleen ik vind dat het nu niet meer werkt. Ik zoek een creme die mijn eczeem vlekken verminderen. Mijn vlekken zijn merendeels donker. Ik dacht dat ik misschien dat creme genaamd Skinlight crème kon gebruiken. Maar ik wil natuurlijk niet dat mijn lichaam kleur verschil heeft. Mijn gezicht is al wat lichter dan mijn benen. Verder ben ik Kaapverdiaans en ik ben van licht huidskleur!

  Ik hoop dat jullie me wat kunnen aanraden haha!

  1. Hoi Geena, bedankt voor je reactie. Huid verlichtende crèmes zoals Skinlight kun je gebruiken voor donkere vlekken op de huid. De crème breng je dan uitsluitend aan op de donkere vlekjes, verder nergens. Op deze manier blijft de rest van je huid nog zoals die nu is, en worden de donkere vlekjes langzaam lichter zodat je ze uiteindelijk niet meer ziet. Hopelijk heb je hier iets aan!

   1. Ja hoeveel weken heb je duidelijk effect van de Skinlight creme moet zeggen gebruik hem nu 2 weken en mijn plekken zijn echt al verbleekt ma mijn vraag is of ik ze volledig zal wegkrijgen met deze crème heb al alles geprobeerd en ben al blij dat deze crème werkt ma wil ze volledig weg want tis in mijn gezicht en begint mij meer en meer te storen

 2. Hoi mijn huid is licht getint en ik heb last van donkere vlekken op mijn bovenrug en nek. Weet iemand wat ik hier tegen kan doen? Wellicht eens citroen proberen.. maar ik ben bang dat dit niet echt gaat werken. Iemand nog tips?

 3. hallo
  wat is hetverschil van sterwit en skinlight? ikzelf heb veel pigment en ouderdomsvlekken in gezicht, hals maar ook op lichaam….

 4. Hey,
  Ik ben het sinds vorige week aan’t gebruiken aan mijn hals maar vraag me af na hoeveel tijd je resultaten kan verwachten ?

  1. Wat goed dat je al een week bezig bent. Natuurlijk gaat het wel iets langer duren. Vaak zie je de eerste resultaten binnen 4- 8 weken. maar dit kan soms ook langer duren.

 5. Hoi

  Een vraagje ik heb pigment vlekken op mijn gezicht en heb dit 2 maanden terug laten laseren 1x.na 2 dagen viel het korstje eraf leek lichter te worden maar nu zijn mijn pigment vlekken nog donkerder geworden.nou zegt mijn behandelaar dat ik het nog een keer moet latrn laseren ik durf het niet.helppppp

  1. Bedankt aller eerst voor je bijdrage. Een laser behandeling kan inderdaad in sommige gevallen meerdere behandelingen nodig hebben. Dat is enerzijds ook wel tricky. de behandelaar is hier vaak niet helemaal eerlijk / open over. Dit hoort natuurlijk een beetje bij hun verdien model. Ik zou met meer vragen terug gaan naar deze kliniek alvorens je pigmentvlekken wederom laat laseren.

  2. Bij mij is dit namelijk ook zo geweest ik heb ze laten weghalen met stikstof en resultaat was ook eerst cava alleen zijn ze nu tetug gekomen en donkerder als ervoor nu gebruik ik de Skinlight creme en
   Moet zeggen heb al meer effect ooit met de crème dus ik blijf er nu af en wacht af of ze volledig zouden weggaan als ik blijf smeren

   1. Hoi
    Ik hb al jaren las van pigmenvlekken.ik hb ook al haren citroen gebruikt.niet geholpen daarna bn ik geweest bij een schoonheidspecialist die uitsluitend alleen maar pigmentvlekkennverwijderen dat hft ook niet geholpen .
    Ik ben redeloos helpt please???? Bleekmiddeltjes helpt ook niets.

 6. Hallo,
  Wie heb een oplossing voor mij. Ik heb al vijf jaar last van Psoriasis. Ik ben zo moe van. Red mij uit deze hel. Alvast bedank. Met vriendelijke groeten.

 7. Hallo, ik heb pigmentvlekken op mijn handen. Ze zijn momenteel niet veel maar ik merk dat ze steeds meer aan het geworden. Ik ben bang dat ze veel gaan worden net als mijn moeder, ze heeft veel op haar handen. Kan iemand me adviseren??? ik wil ze laten verwijderen maar ik weet niet hoe.
  Ik wil een oplossing dat die pigmentvlekken niet meer terugkomen.
  weet iemand me hiermee te helpen/adviseren??

 8. Hallo ik heb al ook heel lang pigment vlekken op me gezicht net boven me lip en bij me ogen en neus en lijkt net als ik een snor heb vind zo schamen bah echt vervelend wat helpt daar tegen

  Vriendelijk groet jolanda sempel

 9. Hi ik heb 15 jaar geleden erge vlekken overgehouden op mijn benen. Het zijn muggenbeet vlekken. Deze vlekken zijn een tint donkerder dan mijn huidskleur. Je ziet donkere stippen op mijn been. Wat kan ik het beste doen? Het zijn geen pigment vlekken.

  1. Hoi Warisha, ook hiervoor kan een bleekcrème absoluut uitkomst bieden. Dergelijke crèmes worden heel vaak ingezet om ‘kleurverschil’ op de huid te egaliseren. Hopelijk kun je hier iets mee! 🙂

 10. Hellen,

  Ik ben geen doctor maar huidproblemen komen vaak van binnen.Ik
  zou A Vogel melkdistel / Maria distel proberen.
  Het zorgt dat de lever meer gezuiverd wordt en dat het dus daarom de bloedstroom schoon maakt .De lever zorgt dat je Goed naar het toilet kunt gaan en zuivert de afvalstoffen die in je Lichaam terecht komen.
  De lever ontgift en de silymarin die erin zit kan zorgen dat de inflammation van de cellen verminderd. Silymarin tabletten zijn er ook.
  Sea buckthorn olie of neem olie voor buiten af. Er is creme met oregan grape wat mensen schijnt te helpen. Ik zou googlen op organic skincare for psoriasis.

 11. hooi ik ben hen ik heb donkere pigmentvlekken in mijn gezicht , met welke crème zou ik deze vlekken kunnen verwijderen , ik heb een donkere huid

 12. Zomers gebruik ik vaak een scrub, vooral voor mijn oksels. Ik heb het idee dat dode huidschilfers echt in mijn huid blijven zitten, dat ziet er dan altijd wat raar uit.. Maar het gaat eigenlijk nooit echt helemaal weg.. ben heel erg benieuwd naar de Skinlight creme want ik lees er veel goede dingen over.

 13. Hoi hoi,

  Vraag me af wat buiten skinlight nog meer helpt, ben vanmezelf heel blank.
  Maar heb super donkere oksels echt lelijk gewoon en tussen mijn benen en mijn vagina is het ook donker.
  Hoe heet de laser die plekken kan verlichten.
  Heel erg bedankt alvst.
  Xoxo

 14. Hallo Hellen,
  Ik hoop dat je mijn reactie nog kan zien want ik zie dat je reactie vn vorig jaar is
  Ik heb al jaren psoriasis en zowat alles geprobeerd wat ik tegen kwam en niks hielp tot nu in het voorjaar ik Kartalin zalf eens heb gekocht ,een natuurlijke creme maar wel met een slecht geurtje en vlekken geeft op kledij maar wonder boven wonder ,na geduldig elke dag voor 8weken lang smeren(ik deed het snachts aan in zwarte pyjama en niet in mijn mooiste lakens) waren mijn vlekken op mijn benen langzaam maar zeker weg !(ik heb het alleen op mijn benen) ik was super gelukkig want ik kon rokjes dragen dat ik jaren niet heb gedaan!ik moet wel toegeven dat ik de behandeling na eem maand of 3 moet hervatten maar de vlekken waren zeker niet zo groot als ervoor,maar ik ben al heel blij dat ik het op deze manier maanden kan doen verdwijnen dus ook geen jeuk en zonder het slechte cortisonen zoals de zalven vr psoriasis!ik heb het gekocht bij mijn apotheker in Antwerpen maar ik heb er ook één gekocht op internet. Ik hoop hiermee andere mensen te kunnen helpen ! Grtj Brigitte

 15. Pigmentvlekken zijn voor mij echt het ergste wat er is, waarom hebben mensen met een donkere huid toch altijd last van zwarte vlekken? ik snap dat gewoon echt niet. Maar helaas moet ik er ook aan geloven. Heb jarenlang geen zonnebrand of zoiets gebruikt waardoor ik last ben gaan krijgen van een soort melasma. Heb geen kinderen en weet ook niet zeker of dat is wat ik heb, maar als ik zo kijk lijkt dat er het meeste op.. iemand noog advies?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *