Ervaringen huid bleken

Als vrouw van Afrikaanse afkomst heb ik al een hele tijd gezocht naar een middel  waarmee ik zelf de huid zou kunnen bleken. Uiteindelijk heb ik het dan gevonden, door via youtube een filmpje over huidbleken te hebben gezien. Het product Sterwit werd hierin aanbevolen en dus ben ik het meteen gaan bestellen. Ik ben dan pas 28, maar heb toch wel donkere plekken, met name op mijn ellebogen. Maar die verdwijnen als sneeuw voor de zon sinds ik er al een aantal maanden Skinlight op aan het smeren ben. Na zes weken had ik al een heel goed resultaat!  – Shanta uit Heerhugowaard

Ik kom van origine uit Egypte en sinds ik de 30 jaar heb bereikt, krijg ik allemaal van die vervelende donkere plekken in mijn gezicht en op mijn handen, die ik herken van mijn moeder. Ik wilde dat absoluut niet hebben en heb voor mijzelf online een middel tegen die plekken besteld. Het is op natuurlijke basis en ik moet zeggen, ik ben nog nooit zo blij met een crème geweest! Dat is meer dan alle reviews over huidbleken waard. Die hoef ik ook niet te lezen, in de mijne vertel ik jullie nu meteen, Skinlight Creme moet je ècht proberen, als je van de donkere plekken op je huid af wilt komen! – Amarna S. uit Rotterdam

Meer ervaringen huid bleken

Als Turkse vrouw wil ik mijn huid altijd een beetje lichter maken. Zo wordt alles meteen een beetje egaal en daardoor krijg ik in mijn ogen een mooiere uitstraling. En ik voel mij er goed bij. Skinlight heeft mij er echt mee geholpen. Ik loop nu veel trotser over straat als toen ik een keer mijn huid in een kliniek heb laten bleken. Dat was nog vele malen duurder ook. Het resultaat van thuis mijn huid bleken is echt ongelooflijk. Ik kan er weer helemaal tegenaan en als ik straks geen 23 maar over de 60 ben, dan kan ik het ook voor mijn ouderdomsvlekken gebruiken! Ik ben een zeer tevreden en inmiddels vaste klant! – Emina uit Den-haag

In India woont mijn moeder, die ik Skinlight heb opgestuurd. Ze heeft zoveel last van donkere plekken op haar licht getinte huid en ik had gelezen dat Skinlight daar heel goed tegen zou kunnen helpen. Ik had geen idee en dacht er verder niet zo bij na, tot ik van haar te horen kreeg dat het een wonderbaarlijk middel tegen donkere huid was. Ze liet mij meteen de resultaten zien en ik was zwaar onder de indruk. Ik heb voor mijzelf ook maar meteen wat aangeschaft en nu zijn ook mijn donkere plekjes verdwenen. Wat dat betreft ben ik heel erg tevreden. Ook bij het verder licht maken van mijn donkere huid werkt het heel erg goed.

Ik ben niet heel erg getint, maar hou van een lichtere huid. En nu kan ik dat gewoon krijgen, door alleen maar een crème op mijn huid te smeren. Wat mij betreft kan dit product niet meer stuk en zou het zo een prijs of zo mogen winnen. Nou, zo geweldig werkt het dus. – Deepali uit Utrecht

review skinlight

 Zoekwoorden: youtube huidbleken, zelf huid bleken, snel huid bleken, reviews huidbleken, resultaat huid bleken, middel tegen donkere huid, huid bleken ervaringen, ervaringen huid bleken

34 thoughts on “Ervaringen huid bleken

  1. Helpt dat echt? ik heb namelijk echt heel veel producten al gebruikt en geen verbetering. Ik had surplus, biodurmaal, wischy, nivaia, lorial en veel meer van de folders.

   1. Hallo Maria, wat frustrerend om te horen dat diverse producten helemaal niet voor u werkte. Zoals ik het lees heeft u enkel van die GIGA commerciële merken geprobeerd. Ik denk dat Skinlight whitening crème echt een oplossing voor u gaat wezen. Probeer het eens uit.

 1. Hoi ik woon in suriname en ik gebruik nu Skinlight ik ben er ontzettend blij mee.Het help binnen 4 weken zag ik het verschil ik heb las van donkere vlekken op me gezicht en pigmenten. groetejes uit
  Suriname

  1. Hallo Marlene, bedankt voor jou bijdrage. Het is inderdaad een product dat door steeds meer mensen uit Nederland, Belgie en zelfs in Suriname wordt gebruikt.

  1. Hoi Shyaam,

   Bedankt voor je vraag!

   Met Skinlight kun je inderdaad donkere vlekken zoals pigmentvlekken behandelen. De crème maakt de vlekken lichter zodat ze uiteindelijk niet meer zichtbaar zijn. Je krijgt hierdoor weer een mooie egale huid. Je kunt Skinlight bestellen op: shop.skinlight.nl

 2. Mijn ervaring met huid bleken is gelukkig heel positief. Ik gebruik de creme van het merk Skinlight en merkte ook al snel resultaten. Wat ik fijn vind aan een dergelijke creme is dat het mild is maar toch heel goed werkt. Een laserbehandeling bijvoorbeeld zie ik persoonlijk niet zitten.

 3. Ik wil heel graag van mijn pigmentvlekken af maar tot nu toe werkt niks heel goed. Ik hoop dat een huidbleek middel wel goed zal helpen, dit schijnt veel effectiever te zijn toch? Iemand ervaringen mee?

 4. Hallo,
  Graag wil ik weten welke crème is beter, is het Skinlight of Sterwitskin?
  Ook wil ik weten wordt deze crème alleen op de bruinevlekken van mijn hand gesmeerd of op de hele hand. Ik heb hier geen ervaring mee, is het de bedoeling dat ik altijd deze crème moet blijven gebruiken of moet ik mee stoppen wanneer de pigmentvlekken verwijderd zijn?
  Ik zie jullie andwoord tegemoet.
  Alvast bedankt….

  1. Hoi Marina, ik gebruik het ook voor mijn oksels dus dat kan zeker. Het resultaat duurde bij mij best wel lang, ongeveer 8-10 weken. Ik heb even navraag gedaan en de reden waarom het best lang duurt is omdat de huid onder de oksels dikker is. Hopelijk kun je hier iets mee.

 5. Lees veel positieve reacties over skinlight whitening treatment en heb het net zelf ook besteld via Bol.com, wel heb ik er nog een vraag over. Kun je Skinlight goed combineren met andere cremes en make-up? Weet iemand dat?

 6. Hallo ook ik heb het product besteld ik heb last van pigment vlekken en sproeten kan ik het product over mijn gehele gezicht gebruiken

 7. Mijn vraag is moet ik deze crème blijven gebruiken of kan ik stoppen . En als ik ermee stopt komen de vlekken terug ?
  Groetjes

  1. Hoi Sasa, de vlekken blijven voor enkele maanden weg. Daarna kun je de creme dan nog als onderhoudskuur gebruiken. Bijvoorbeeld een paar keer per week. Hopelijk kun je hier iets mee!

 8. Mijn ervaring met het bleken van de huid is goed. Ik heb wel slechte ervaringen gehad namelijk, eerst gebruikte ik altijd goedkope cremes die ik via via kon verkrijgen. Maar altijd was er wel iets, kreeg ik uitslag of werd mijn huid heel schraal of de vlekken werden juist erger. Via deze site ben ik uiteindelijk bij het merk Skinlight uitgekomen en dat gebruik ik nu al 2 jaar. Niet dagelijks hoor maar zo nu en dan als onderhoud

  Groetjes,

  Lara

 9. Hoi, moet je deze creme eerst op de plekken smeren en dan een eigen dag en nacht creme? Ik hb pigment op mijn gezicht en mijn gezicht ziet er dof uit. Ik wil een frisse look hebben. Graag info.

  1. Ik heb een tijd geleden het ook geprobeerd, gelijk 2 besteld, klanteservice van skinlight zei gewoon door blijven gebruiken. Weer 2 besteld…. en begin nu wel echt resultaat te zien. Het duurt wel echt even maar ben er blij mee..

 10. Bij mij heeft het goed gewerkt. Resultaat duurde wel even, volgens mij toch wel 6 weken en toen zag ik ineens dat de vlekjes een stuk minder donker waren. Maar het kan natuurlijk dat het niet bij iedereen werkt.Elke huid is natuurlijk wel anders en volgens mij moet je het ook altijd in combinatie gebruiken met een zonnebrandcrem. X rachel

 11. Hier iemand met wisselende resultaten van skinlight, in het begin werkte het bij mij helemaal niet. Meerdere keren gemaild en steeds het advies om door te gaan, dat heb ik gedaan en na ongeveer 10 weken wat het volgens mij merkte ik toch wel dat mijn gezicht lichter was geworden, gebruik het nu nog steeds maar niet dagelijks meer en wanneer je even doorgaat kan het dus wel heel goed werken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *