Donkere huid bleken

donkere huid blekenJa mensen dat leest u goed, een donkere huid bleken. Dit is een grote hype in onder andere Zuid-Afrika en India, het is een schoonheidsideaal die velen nastreven. Mensen met een blankere huid worden als knap gezien terwijl vrouwen en mannen met een donkere huidskleur als arm en niet mooi gezien worden. Dit is natuurlijk best bizar en raar aan de ene kant en aan de andere kant ook eigenlijk wel weer normaal omdat ieder land wel iets heeft op schoonheidsgebied. Zo hebben wij als Europese graag een gebruinde huid en doen wij er alles aan om deze te krijgen. Dit doen wij door massaal onder de zonnebank te kruipen terwijl dit kankerverwekkend is, gebruiken wij bruiningscrèmes en gaan we soms iets te lang de zon in dan eigenlijk is aangeraden.

Tips voor het lichter maken van de huid:

Wat een goed huismiddeltje is en dat veel gebruikt wordt bij het lichter maken van pigmentvlekken
en andere huidverkleuringen is citroen, limoen en tomaat. Je kunt deze het beste in een mix op je huid smeren. Dit kun je doen door de citroen en limoen uit te persen en deze met de tomaat in een blender te stoppen. Nadat alles gemengd is heb je een mooi papje dat je handig kunt aanbrengen. Let er wel op dat je niet gelijk resultaat ziet, dit is een natuurlijke manier dat iedere dag herhaald moet worden zo’n drie tot vier weken lang. Na iedere behandeling verlicht de huid steeds een klein beetje en omdat dit een natuurlijk middel is kun je het net zo lang gebruiken als je zelf wilt en het gewenste resultaat bereikt is. Let er wel even op dat je na iedere behandeling een lotion of olie opsmeert ter nabehandeling en ter voorkoming van een droge huid.

Gebruik een bleekmiddel voor snel en effectief resultaat. Zelf ben ik enorme fan van het merk `Skinlight, dit is een vrij bekend bleekings middel dat ook speciaal gericht is op meiden met een donkere huidskleur. Door je gehele lichaam in te smeren wordt de huid geleidelijk aan steeds een tintje lichter. Je merkt eigenlijk al verschil na het eerste gebruik en dat wordt met de dag een stukje zichtbaarder, het eindresultaat zul je al behalen binnen drie weken. Dit is ook een van de redenen waarom ik er zo enthousiast over ben. Voor meer informatie over dit product klik dan hier.

Bestel Skinlight whitening treatment

32 Reacties

 • Susanna Builens

  Hi ik ben Susanna im heb ook sterwit gebruikt voor mijn pigmentvlekken die ik op mijn vezicht heb maar ik zie geen verandering ik heb het al een week gebruikt geeen resultaat is sterwit een fake???het doet me erg pijn want ik had geloof erin en bovendien dat stom spul is zo duur

  • Fabiana

   Sterwit helpt inderdaad niet. Stomme spul! Vandaar dat ik hier terecht bent gekomen. Ik ben opzoek naar een andere creme, anders dan maar naar een kliniek om me huid te laten bleken.

 • karina

  hej ik had een vraagje over Skinlight creme, ik zie telkens andere antwoorden van jullie eerst word er gezegt alleen op de donkere plekjes aanbrengen en de ander segt weer op de hele huid dus mijn vraag is wat is het nou kan het gewoon op de hele huid want ik wil het voor me arm gebruiken want mijn linkerarm is donkerder dan mijn rechter dus vroeg me af of het daarvoor gebruikt kan worden

  • Nicole

   Hoi Karina, in principe worden dergelijke crèmes veel gebruikt voor het wegwerken van donkere vlekken op het lichaam. Om die reden hoef je het product dan ook alleen daar aan te brengen. Breng je het vervolgens wel op je gehele huid aan, dan verlicht je dat gehele oppervlak, dat is in de meeste gevallen niet helemaal de bedoeling. In jouw geval kun je het product dus wel veilig op je hele arm gebruiken, omdat je die dus ook in z’n geheel lichter wilt maken. Hopelijk heb je hier iets aan!

  • Saske

   Andersom? Je bedoeld dat je de huid juist donkerder wilt maken? Dan zou je een Zelfbruiner moeten gebruiken. Dan kun je zonder in de zon te gaan je huid ruim 5 tinten donkerder krijgen middels het slikken van enkele capsules per dag.

 • SHYAM

  Ik heb een paar dagen geleden een mail gestuurd heb geen antwoord van jullie geahd. Ik zou graag wat meer infromatie willen over het bleken van de donkere huid.
  Ik zie dat personen met pigment verschil er heel keurig uitzien dus bij deze zou ik dat ook graag willen laten doen.

  Mvg Shyam Lotus.

 • Shana

  Ik wil mijn huid bleken (mijn gezicht is namelijk aanzienlijk donkerder dan de rest van mijn huid), ik ben heel benieuwd naar de capsules, heb deze net besteld.

 • Lisse Lotte

  Wil de crème gaan gebruiken voor mijn donkere kringen en pigmentvlekken in mijn gezicht. Weet iemand hoe snel je ongeveer resultaat boekt?

 • Demi

  Ik heb last van donkere (grijze) plekken onder mijn oksels. is het mogelijk om dit met skinlight ook lichter te maken?
  Ik onthaar mijn oksels trouwens door epilatie, mocht dit een rol spelen.

  • Noortje

   Hoi Demi, ik gebruik Skinlight en dat werkt wel heel erg goed tegen donkere oksels. Ontharen kan trouwens wel een rol spelen wat pigmentatie betreft. Het beste is om dat eens te googelen of na te vragen bij de huisarts. In ieder geval heel veel succes!

 • Ann Langelaar

  Al een geruime tijd last van een soort pigmentvlekken op mijn bovenlip, het ziet er echt niet uit en ik wil er heel erg graag van af. Ik heb al vele pigmentvlekkencremes van bekende merken gebruikt maar dat helpt echt voor geen meter. Nu net Skinlight besteld, ben echt heel erg benieuwd. Als het goed is werkt dat na vier tot acht weken.. iemand ervaring mee?

 • anika

  Ik heb een donkere huid bij mijn ellebogen en nek, vind het echt super lelijk! Heb net de creme besteld, zijn er nog andere manieren om de donkere huid lichter te maken?

  • Saske

   Hoi Merre, uit de reviews te lezen gaat 1 verpakking ongeveer 8 weken mee, hangt er natuurlijk vanaf hoeveel je gebruikt. Maar is dat voor een paar donkere vlekjes dan kun je van 8 weken uitgaan. De meeste gebruikers van Skinlight hebben na 6-12 weken een goed resultaat bereikt. Waarvoor wil je de creme precies gebruiken als ik vragen mag? Groetjes, Saske

 • mirele

  Hoelang duurt het ongeveer voordat je resultaat ziet en kun je skinlight ook voor grotere delen van het lichaam gebruiken? Gr. mirele

 • Ashravie

  Hallo ik ben van Suriname ik wil graag skinlight gebruiken
  Maar in Suriname is temperatuur hoog dus mag ik skinlight gebruiken.En als het mag.Dan mag ik het smeren en in de zon lopen.

 • soerita

  Hi ik wil heel graag een wat lichtere huidskleur hebben, het is voor mij heel lastig om een goed product te vinden hier in nederland, ik lees veel over skinlight en ben daar heel benieuwd naar. Iemand misschien ervaringen?

 • Ahmad

  Hoi iedereen, ik wilde even melden dat citroen heel goed werkt tegen dode huidcellen. Vaak zorgen de dode huidcellen voor een donkere waas, wanneer je deze op tijd verwijdert dan oogt je huid veel lichter en zie je er frisser uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *